Yalova'daki Doğal Afet Riskleri ve Kentsel Dönüşüm Stratejileri AFAD ile Masaya Yatırıldı.

Yalova Üniversitesi'nden Doç. Dr. Çiğdem Avcı Karataş liderliğindeki BAP Proje Ekibi, Afet ve Yalova Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkilileriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının öncelikli konusu, Yalova ilindeki riskler ve doğal afetler üzerine odaklandı. Bu kritik görüşmede, "Yalova İli Sürdürülebilir Bölgesel Kalkınma Hedefleri Çerçevesinde Kentsel Dönüşüm Stratejileri ve Kent Ekonomisi" isimli BAP projesi masaya yatırıldı. AFAD yetkilileriyle yapılan bu toplantı, Yalova'da sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için gerekli kentsel dönüşüm stratejileri ve kent ekonomisinin güçlendirilmesi konusunda önemli adımların atılmasını amaçlıyor. Üniversite- Kamu işbirliği kapsamında gerçekleşen bu buluşma, Yalova'nın geleceğine yönelik kapsamlı bir çalışmanın başlangıcını temsil ediyor.