Yalova Üniversitesi 1. Kariyer Fuarında Bölümümüzün İlk Mezunlarından Olan Sefa Gündoğdu'dan Başarı Hikayesi

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen I. Kariyer Fuarı, Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yalova Üniversitesi 1. Kariyer Fuarı'nda, Fen Bilimleri Mezun Panellerinde bölümümüzün ilk mezunlarından Sefa Gündoğdu bizlerleydi. Sefa Gündoğdu, katılımcılara başarı hikayesini anlatarak ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi.

Mezunumuzu bu etkileyici konuşmasından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Gelecekte de nice mezunlarımızın başarı hikayelerini dinlemekten büyük mutluluk duyacağız.

Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği olarak, mezunlarımızın başarılarıyla gurur duyuyor ve onların ilham verici yolculuklarına tanıklık etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.