Ulaştırma ve Lojistik Tezli Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Coşkusu!

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün mezuniyet töreni, 26.06.2024 tarihinde Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene mezun öğrenciler, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Cahit Külekçi, Dekanlarımız, Akademisyenler ve İdari personel katıldı.

Ulaştırma ve Lojistik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans mezunumuz Sefa Gündoğdu, Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Abut ile birlikte lisansüstü mezuniyet törenine katıldılar. Hocamızı ve Sefa’yı tebrik ederiz.

Cübbe Giydirme Töreninde  Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanlarımız, önce doktora mezunlarımıza ardından da yüksek lisans mezunlarımıza cübbelerini giydirip anı belgelerini takdim ettiler.

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi.

Ulaştırma ve Lojistik Mühendisliği Lisansüstü Programımız ilk mezununu 2022 yılında vermiştir.

Bu zaman kadar programımızdan mezun olan, aşağıda ismi yer alan mezunlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

YIL Öğrenci Sayısı Öğrenci İsim-Soyisim Danışman
2022 1 Gizem Alkan Prof. Dr. Metin ÇANCI