Yalova Üniversitesi    ulastirma@yalova.edu.tr (0226) 815 54 00

Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Kalite Toplantısı Gerçekleşti: Kurumsallaşma Sürecine Yönelik Çalışmalar Ele Alındı

22 Nisan 2024, Pazartesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Kalite Koordinatörlüğü'nün de katılım sağladığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Saat 12:30'da gerçekleşen toplantı Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İsa KARAMAN ve bölüm öğretim elemanlarının da katılımıyla büyük bir ilgiyle takip edildi.

Toplantı, bölümümüzün kurumsal izleme ve değerlendirme (KİDR), planlama, uygulama, kontrol ve önlem alma (PUKÖ), akreditasyon ve kalite konularındaki çalışmalarını ele alarak, gelecek hedeflerini belirleme amacı güttü. Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Çiğdem AVCI KARATAŞ ve Bölüm Başkan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Yavuz ABUT ve Dr. Öğr. Üyesi Yavuz DELİCE Hocalarımız bölümümüzün yürüttüğü faaliyetler ve belirlenen hedefler hakkında detaylı bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU'nun katılımıyla gerçekleşen toplantıya, üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü de katılımcılara eşlik etti. Kurumsallaşma sürecine yönelik nasıl katkı sağlanabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve stratejiler belirlendi.

Katılımcılar arasında Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp ÇALIK, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi BAYRAKTAR ATEŞ, Öğr. Gör. Dr. Sevilay GÜLER ve Öğr. Gör. Alp Eren GÜNEY gibi değerli akademisyenler bulunmaktaydı.

Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU Hocamıza, Sayın Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsa KARAMAN Hocamıza ve Kalite Koordinatörlüğündeki değerli akademisyenlerimize toplantıya katılım ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.