2. Paydaş Çalıştayı ve Projenin Kapanış Toplantısına bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Delice katılım göstermiştir

Türkiye’de Karayolu Altyapısı Güvenlik Yönetimi için KGM’nin Kapasitesinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi ile Direktif (EU) 2019/1936 ile değişen 2008/96/EC sayılı Karayolu Altyapısı Güvenlik Yönetimi Direktifinin ülkemize uyumlaştırılması ve uygulanması için, Karayolları Genel Müdürlüğü kurumsal kapasitesinin arttırılması, karayolu altyapısı güvenlik yönetiminin geliştirilmesi, Türkiye TEN-T güzergahlarında ve ulusal yol ağımızda güvenliğin ve sürdürülebilirliğin sağlanması, trafik kazalarının en aza indirilmesi amaçlanmıştır.

7 Kasım 2023 tarihinde JW Marriott Ankara Otel’de gerçekleştirilmiş olan 2. Paydaş Çalıştayı ve Projenin Kapanış Toplantısına bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Yavuz DELİCE hocamız katılmıştır.

Toplantı da bölümüz eski mezunlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Ulaştırma Mühendisi olarak çalışan Furkan Garan isimli öğrencimiz de yer almıştır. Mezunlarımızla bu tür etkinliklerde karşılaşmak gurur vericidir.