1. Geleneksel Mezuniyet Pikniği

AKTİVİTELER > Geleneksel Mezuniyet Aktiviteleri > 1. Geleneksel Mezuniyet Pikniği

Bu yıl ilki düzenlenen 1. Geleneksel Mezuniyet Pikniği birçok kıymetli Hocamız teşrif ettiler. Pikniğe iştirak Hocalarımız Prof.Dr. Rafet Bozdoğan, Prof.Dr. Mehmet Cahit Ensari, Doç. Dr. Eray Can, Doç. Dr. Müfit Çetin, Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Avcı Karataş, Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Delice, Dr. Öğretim Üyesi Hikmet Erbıyık, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Selçuk Mert, Dr. Yalçın Eyigün, Araştırma görevlilerinden, Gürcan Sarısoy, İsmail Adalıoğlu, Ayşe Polat Fakülte Sekreteri Ali Kemal Bingöl, Bölüm sekreteri Hande Tamhancı ve 2018 yılı mezun olacak öğrencilerimiz katıldı .Piknikte öğrenciler ve Hocalarımız bu doyumsuz dakikaların keyfini çıkarırken bu anları da fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.